torsdag 11 mars 2010

La Manga

Nu har vi snart varit en vecka på La Manga och första tävlingen är avklarad. Blev ingen rolig debut som Dif-spelare men som tur är startade en ny tävling redan idag. Djurgårn vi ger aldrig upp!

Vädret har varit riktigt dåligt och i morse var man till och med tvungna att skjuta på starten på grund av frost. Det sägs att det ska bli bättre från och med nu och det vore skönt om det blev så.

La Manga som anläggning är helt ok, men det är väldigt fullt med folk. Chippinggreenerna ser ständigt ut så här.



Vill man träna en stund får man vara beredd att riskera livet då det när som helst kan komma en topp från någon av de ständigt närvarande golfskolorna,

Livet här är i alla fall väldigt lätt. Man går upp, äter, spelar/tränar golf hela dagen innan man går till gymmet för att sen gå hem och kolla fotboll eller golf på tv.

Dessutom har dom padel här, världen roligaste sport. Man spelar på en mindre tennisbana som dessutom har väggar som det är tillåtet att använda sig av.



Tillsammans med Kalle Edberg bildade jag ett stockhomsalliansen-par och mosade allt motstånd härom kvällen.

Nu ser jag fram emot fotbollspremiären som jag hoppas kunna streama här nere. Riktigt avundsjuk på de som ska ner och köra en långhelg i götet....

/Klas

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar