onsdag 31 mars 2010

Stadion ikväll

Månaden i Spanien avslutades med att våra flickvänner kom ner. Inte så mycket golf de sista dagarna. Dels på grund av fingret, dels på grund av att vi var upptagna med sånt här:





Sista dagen träffade jag lagkompisen Björn. Han var nere för en tävling på Hi5Protour och sedan var det tre veckors träning i Marbella som gällde. Han hälsar att ha ska sätta igång här på bloggen så fort han lärt sig var on-knappen på datorn sitter...Som stort hockeyfan antar jag att han tycker att det är jobbigt att inte vara hemma när vi för första gången på ett tag är kvar i hockeyn i april.

Vår tredje lagmedlem Thomas Petersson spelar just nu kvalet till den kanadensiska touren. Han kommer också snart att börja skriva här på bloggen men tills dess kan ni följa honom på hans egna hemsida: www.thomaspetersson.com .

Ikväll är det så äntligen dags för mig att se årets första tävlingsmatch i fotboll. Antar att det gäller att hålla nere förväntningarna men det ska hur som helst bli skönt att få uppleva en match på stadion igen.

/Klas

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar