lördag 8 maj 2010

Danmark nästa...

Man skulle kunna skriva mycket om den efterlängtade derbysegern, och om hur ok det känns med mediokra 1-1 matcher mot Gais när solna samma dag blir krossade i götet, men det får bli någon annan gång.

Efter debaklet på Mosjö har jag ägnat veckan åt mycket träning och spel på diverse banor runt om Stockholm. Nedan ser ni först Jocke Rask och hans 10-åriga labrador "Jocke". Nästa bild föreställer min partner i de senaste dagarnas matcher, mannen som garanterar vinst varje gång, Mr. Ken-Ling.





Imorgon bär det av till Danmark och årets första Nordic League-tävling som spelas i Norden. Tillsammans med Kalle Edberg packar jag in grejerna i bilen när "stockholmsalliansen" ska inta Himmerland.

Man undrar ju dock om man gjort fel som åkt runt och tränat på bra greener här i stockholmsområdet. Brollsta, Mälarö, Söderby, Vidbynäs, alla har dom kanonskick på sina banor och då blir man konfunderad när man får nedanstående två bilder mms:ade:





De är båda nytagna och föreställer greenerna på två olika banor som vi ska tävla på närmsta månaden. Man kanske skulle hängt kvar på Mosjö och tränat istället......

/Klas

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar